D GREMLINS som una banda formada a principis de l'estiu del 2010 fruit de la coincidència dels seus integrants en un parell d'actuacions improvisades en directe. Una vegada decidits a tocar junts, "La Balena", al passeig de Santa Margarida ens va servir com a local d'assaig durant aquell d'estiu.
Tot i començar a assajar amb la porta tancada, les continues interrupcions dels turistes encuriosits pels sons que sortien d'aquella caseta en forma de peix, ens va fer decidir a transformar els assajos en petits concerts a l'aire lliure.
Entre turistes despistats que sentien la música al passejar la nit dels dijous, "top mantas" i problemes d'aparcament, durant l'estiu del 2010 vàrem anat pulint el so i acabant de conjuntar el grup.

 

El 2011 ha sigut un any de consolidació amb més de 30 concerts per totes les comarques gironines.

 

Fem versions de rock i blues molt personals ( Rollings, Creedence, Blues Brothers, Lou Reed, etc.. ) i la banda la formem en Miquel al baix, en Carmel a la guitarra, en Roger al saxo , en Tim al piano ,en Diego a la batería i en Boris a les veus.  Mantenim com a membre honorífic a en Kiko, membre fundador de la banda

10  ANYS!!

WhatsApp Image 2020-07-01 at 20.44.56.jp

The Band